Τα νέα μας

Πάει πολύς καιρός από την τελευταία μας ανάρτηση. Και τώρα που βρήκα δυο λεπτά ηρεμίας να γράψω, δεν ξέρω από που να αρχίσω! Οι μέρες μας είναι  τόσο γεμάτες από τότε που ήρθε στον κόσμο το γλυκό μας αγοράκι, που όχι για μαγείρεμα και φωτογραφίσεις, ούτε για να σκεφτώ δεν έχω χρόνο. Αν μου πήρε 40 μέρες για να σας ενημερώσω για τη γέννηση του μωρού μας, φαντάζεστε τι θα γίνεται με τις συνταγές. Καλοκαίρι θα τις γράφω, φθινόπωρο θα τις ανεβάζω…

Είναι αστείο τελικά. Όταν δεν έχεις παιδιά σκέφτεσαι ότι δεν έχεις χρόνο, δεν προλαβαίνεις τίποτα κτλ. Μετά κάνεις το πρώτο παιδί και σκέφτεσαι πόσο ελεύθερο χρόνο είχες πριν και τον χαράμιζες. Ε όταν κάνεις και το δεύτερο, τότε συνειδητοποιείς ότι και με το πρώτο τελικά είχες λίγο παραπάνω χρόνο από όσο νόμιζες. Δεν ξέρω από ποιό αριθμό παιδιών και πάνω αλλάζει η κατάσταση, προς το παρόν με τα 2 εγώ δηλώνω πως ο χρόνος ο ελεύθερος είναι τόσος λίγος (αν και ελπίζω σε καλύτερες μέρες σύντομα…) που toxaroupi μας θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και δεν θα τα λέμε τόσο συχνά όσο θα ήθελα για λίγο καιρό. Θα επιστρέψουμε όμως δυναμικά με 2 ακόμα baby χεράκια και διάθεση για μαγειρέματα και πειράματα το συντομότερο!

Σκεφτόμουν όμως ότι στο μεταξύ θα ήταν ωραίο να μας στέλνετε τις δικές σας φωτογραφίες και τα σχόλιά σας όταν φτιάχνετε τις συνταγές μας και να τις ανεβάζω στο blog (αυτό νομίζω το προλαβαίνω…).

Θα περιμένω λοιπόν! Στείλτε μου φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας και τα σχόλιά σας στο toxaroupi@gmail.com. Αν η συνταγή σας βγει αποτυχία μην πτοείστε, ακόμα καλύτερα! Μπορούμε να κάνουμε τοπ 10 και να νικήσει το χειρότερο! Ε πως, δεν γίνεται να κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι! 🙂 Μου αρέσει αυτή η ιδέα… Θα βραβεύουμε τον κόπο, όχι το αποτέλεσμα! Πρέπει να σκεφτώ και ένα κατάλληλο δωράκι για τον νικητή. Χμμ…

Αχ ξύπνησε ο πρίγκηπας, γυρνάει σε λίγο η πριγκήπισσα από το σχολείο, θα μου καούν και οι φακές… Τρέχω και σας αφήνω με μερικές περυσινές καλοκαιρινές και άκυρες φωτογραφίες, γιατί τις φετινές, μαντέψτε, δεν έχω προλάβει ακόμα να τις περάσω!

Εις το επαν–blogείν! 

P1090418P1090511P1090244P1100097